خرید قهوه ساز اسپرسو Coffee Maker

خرید قهوه جوش اسپرسو

سه کاپ Espresso

قهوه جوش یا قهوه ساز اسپرسو با ظرفیت سه فنجان

1398 1397067892 قهوه ساز اسپرسو 3 کاپ

توجه نمایید  میزان سایز و اندازه قهوه جوش ارتباط مستقیمی با قیمت آن دارد . در زمان خرید خود حتما به سایز مورد خریداری توجه نمایید . اگر شما قهوه جوش برای استفاده تک نفره یا 2 نفره نیاز دارید از سایز های کوچک استفاده کنید و اگر برای تعداد نفرات بیشتر نیاز دارید مثلا برای مصرف 5-6 نفر میتوانید سایز بزرگتر تهیه کنید . ( با توجه به تاثیر گذاری سایز بر روی قیمت ، در زمان خرید از هر سایتی توجه نمایید قهوه ساز اسپرسو چند کاپ بوده و اندازه آن چقدر میباشد . متاسفانه برخی سایت ها بدون ذکر اندازه قهوه جوش ، اقدام به فروش کالا کرده و در زمان ارسال کوچکترین سایز را برای مشتری ارسال مینمایند . )

در تصویر زیر میتوانید اختلاف اندازه های قهوه جوش های اسپرسو را ببینید .

41ftJ9WDdCL قهوه ساز اسپرسو 3 کاپ

با قوه ساز اسپرسو لذت خوردن یک قهوه عالی در منزل را تجربه نمایید

با روش استفاده آسان و سریع

جهت استفاده از این قهوه ساز ، از قهوه اسپرسو استفاده نمایید .

 

Coffee Maker 7 قهوه ساز اسپرسو 3 کاپ

طرز کار این قهوه ساز بسیار ساده بوده و کافیست قهوه ساز اسپرسو را از وسط باز کرده ، صافی قسمت زیرین را بردارید . سپس در قسمت پایینی آب ریخته ، و در محفظه دوم قهوه را به مقدار کافی بریزید و قهوه جوش را بر روی شعله گاز گذاشته و با جوش آمدن آب و عبور از صافی قهوه و بالارفتن از لوله داخلی ، در محفظه بالایی یک قهوه داغ و بسیار خوش طمع برای شما آماده میگردد .

 

Coffee Maker 1 قهوه ساز اسپرسو 3 کاپ

قهوه اسپرسو یکی از پرطرفدار ترین و لذت بخش ترین انوع قهوه میباشد .

قهوه ساز اسپرسو ، در ظرفیت های دو ، سه و شش کاپ در فروشگاه موجود میباشد که با توجه به نیاز خود میتوانید اندازه مورد نظر را خریداری نمایید .

قهوه جوش اسپرسو 3 کاپ

Coffee Maker 2 قهوه ساز اسپرسو 3 کاپ

دستوراتی طلایی برای تهیه ی  قهوه اسپرسو

– برای شستن دستگاه جوش آور، صابون یا مواد شوینده به کار نبرید تنها قسمت های مختلف دستگاه را آب کشی کنید.

– دستگاه و فنجان ها را از پیش گرم کنید.

– از آب سرد و تازه استفاده کنید.

– مخزن را تا محل سوپاپ و نه بالاتر از آب پر نمایید

– بخش نگه داری پودرقهوه، کروپ، را خشک نمایید.

– قهوه بعد از آسیاب و بودادن باید در جای خشک، خنک ودور از نور نگهداری شود و در صورت امکان تنها زمان نوشیدن، آسیاب شود.

– تا لبه کروپ پودر قهوه بریزید و آن را صاف نمایید.

– قهوه را در صافی اندکی فشرده کنید.

مقدار قهوه ای که داخل کروپ میریزید بسیار مهم می باشد:

برای یک شات(فنجان) اسپرسو مقدار  ۱۰تا ۱۴ گرم

و برای شات دوبل ۱۴ تا ۱۸ گرم قهوه مورد نیاز است.

درست پر کردن قهوه داخل کروپ بسیار مهم بوده وروی طعم قهوه موثر است .

–     لبه های کروپ را از قهوه پاک کرده و آن را داخل دستگاه اسپرسو ساز قرار دهید.

–     شعله را آمده کنید. کرما باید به رنگ قهوه ای مایل به سرخ تیره و نیز  ملایم و در عین حال پهن باشد.

–     زمان آماده شدن اسپرسو، همان‌گونه که از نامش پیداست  حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه بیشتر نخواهد بود.

–     پس از ورود بخار آب به کروپ، قهوه ی همراه با بخار از آن خارج می شود.

–     پیش از نوشیدن برای از بین رفتن مزه ی دهان و آمادگی برای چشیدن طعم درست قهوه، یک لیوان آب بنوشید.

– قهوه‌ی تازه‌ درست‌شده اگر همان زمان نوشیده نشود، مزه ‌اش را از دست می‌دهد. پس آن را به اندازه ای که می نوشید برای زمانی که می خواهید بنوشید، درست نمایید.

–     قوری خیلی داغ است. برای سرد شدن نیاز به زمان دارد. سرد که شد با آب و بدون شوینده ها آن را تمیز نمایید.